Pijninterventioneel centrum

 

Zoals U op onze thuispagina al kon lezen, werken wij in Algolier volgens het biopsychosociaal model rond chronische pijn. Een deel hiervan (bio) kan bestaan uit pijninterventionele technieken zoals bijvoorbeeld een infiltratie. Eén van de artsen van Algolier of een andere arts kan U dan verwijzen naar het "Pijninterventioneel Centrum". 

Deze behandelingen gebeuren voor het overgrote deel in dagopname. Indien U over een hospitalisatieverzekering zal deze de kosten op haar rekening nemen. Het volstaat dan om aan de balie van het Pijninterventioneel Centrum de gegevens van uw hospitalisatieverzekering mee te delen. 

Belangrijk is ook om een correct lijstje van uw medicatie mee te brengen. Verwittig tijdig wanneer U een bloedverdunner inneemt. Bij twijfel mag U steeds telefonisch contact opnemen. 

In dit menu vindt U een kort woordje uitleg over de meest frequente procedures die in ons pijncentrum verricht worden. Tevens kan U voor elke procedure een brochure downloaden met meer uitleg, indien U deze al niet reeds verkreeg bij de raadpleging.

© 2023 by Ray Klien. Proudly created with Wix.com

© Algolier 2017

Algolier

  • Black Facebook Icon