Dr. J.M. Debeuf

Dokter Johan Maarten Debeuf stond mee aan de wieg van pijnkliniek Algolier en mede dankzij zijn dynamische persoonlijkheid en uitgesproken visie kon de pijnkliniek uitgebouwd worden tot een erkend multidisciplinair centrum van de hoogste kwaliteit.

Dokter Debeuf studeerde af als arts-specialist in de anesthesie in 2011 aan de KU Leuven. Na een periode als universitair staflid werd hij aangetrokken door het Heilig Hartziekenhuis om samen met Dokter Vissers de pijnkliniek te Lier verder uit te bouwen. In 2016 behaalde Dr. Debeuf een postgraduaat in "Advanced Studies in Algology".

 

Dr. S. Vissers

 

Dokter Steven Vissers is de "founding father" van pijnkliniek Algolier. Net zoals de ganse equipe van Algolier is hij een grote voorstander van het "biopsychosociale model" rond de behandeling van chronische pijn. 

Dokter Vissers studeerde af als arts-specialist in de anesthesie in 2007 aan de KU Leuven en ging kort daarna aan de slag in het Heilig Hart Ziekenhuis te Lier. Ook hij behaalde het postgraduaat "Advanced Studies in Algology" in 2016.

 

Dr. B. Gielis

 

Dokter Bie Gielis is sinds 2016 werkzaam als anesthesiste/algoloog in pijnkliniek Algolier. Zij behaalde haar diploma van arts-specialist in datzelfde jaar aan de KU Leuven. Omwille van haar dynamische persoonlijkheid en uitmuntende professionele kwaliteiten als arts-algoloog, kon zij onmiddellijk aan de slag in het Heilig Hart Ziekenhuis te Lier. 

Dr. Gielis behaalde haar postgraduate opleiding in de Algologie in 2018.

 

Dr. C. Merckx

Dokter Christian Merckx studeerde af als arts gespecialiseerd in de anesthesie-reanimatie aan de KU Leuven in 2008. Aanvankelijk zette hij zijn opleiding verder in het Verenigd Koninkrijk als fellow voor hoofdzakelijk cardiothoracale anesthesie. Daarna ging hij aan de slag als anesthesist in het Sint-Jansziekenhuis te Brussel. In 2016 rondde hij zijn verdere opleiding in de pijngeneeskunde af door een postgraduaat te behalen in "Advanced Studies in Algology". Dokter Merckx is sinds 2016 aan de slag in Algolier.

Dr. S. Denkens

Dokter Sofie Denkens versterkte als voorlaatste het team van Algolier. Ze studeerde af aan de Katholieke Universiteit van Leuven als anesthesiste in 2016. Nadien vervulde ze met glans een residentschap algologie in de multidisciplinaire pijnkliniek van het AZ Nikolaas onder de vleugels van Professor J.P. Van Buyten. Dokter Denkens heeft bijkomende competenties in neuromodulatieve behandelingen voor neuropathische pijnproblemen. Dr. Denkens is FIPP certified. (Fellow of Interventinal Pain Practice).

 

© 2023 by Ray Klien. Proudly created with Wix.com

© Algolier 2017

Algolier

  • Black Facebook Icon